ÖSSZEKÖLTÖZTÜNK!

Kedves Barátunk!

A Párbeszéd Háza honlap tartalmai megújult környezetben, a könnyebben kezelhető és korszerű ffja.hu oldalon érhetőek el.

A költözés oka, hogy 2022. szeptemberétől a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia fogja össze és koordinálja a saját kezdeményezésű, illetve a jezsuita rendtagok és a hozzájuk kapcsolódó egyes intellektuális apostoli művek által szervezett programokat a Párbeszéd Házában. Ez az összeolvadás a tartalmakon, programokon és a működésen kívül a külső megjelenésben, az arculatban, a heti hírlevélben, a Facebook oldalon és a honlapon is megvalósul.

A Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia és a Párbeszéd Háza helyszín valamennyi híre, programismertetője és hasznos információja 2024. júliusától egy helyen, a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia letisztult, korszerű és felhasználóbarát oldalán, az ffja.hu honlapon érhető el. 

Az ffja.hu kibővített tartalommal és új funkciókkal gazdagodott. Az oldalon jól áttekinthető menürendszer, szabadszavas kereső, tematikus címkék, megújult fotó- és videógaléria, kereshető archívum, korszerű, egyszerűen használható hírlevél-feliratkozási és adományozási felületek várják a látogatóinkat. A honlapot működtető új szoftver gyorsabb böngészést tesz lehetővé, emellett az oldal asztali számítógépen és bármilyen mobil eszközön is optimálisan jelenik meg, és könnyen kezelhető.

A Párbeszéd Háza mint helyszín zavartalanul működik tovább, helyet adva a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia, valamint más jezsuita és a bérlői programoknak is.