Adománygyűjtés

Kérjük, támogassa a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémiát, hogy valóra válthassuk küldetésünket a Párbeszéd Házában!

„Az FFJA a Párbeszéd Házában elérhető sokszínű programjaival ignáci elveken alapuló lelki és szellemi támogatást kíván nyújtani a spiritualitás, az igazságosság és a teremtésvédelem területein.”

Koronkai Zoltán SJ, az FFJA jezsuita vezetője

A Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia (FFJA) 2022 szeptembertől fogja össze és koordinálja a saját kezdeményezésű, illetve a jezsuita rendtagok és a hozzájuk kapcsolódó intellektuális apostoli művek által szervezett programokat a Párbeszéd Házában (PH).

A korábban Sajgó Szabolcs SJ vezette PH a budapesti, sőt a hazai katolikus szellemi és lelkiségi élet egyik legjelentősebb központjává vált.

Az Akadémia a magyar jezsuiták lelkiségi és kulturális központja, mely a magyarországi és az idelátogató külföldi jezsuiták értékes intellektuális apostolkodást szolgáló tevékenységét a PH-ban, a jezsuiták székhelyén teszi elérhetővé a nagyközönség számára.

Az FFJA által szervezett programok között szerepelnek előadássorozatok és konferenciák, illetve az azokból készült tanulmánykötetek kiadása egyebek mellett a teremtésvédelem és a legkiemelkedőbb jezsuiták (pl. Kerkai JenőMuzslay István) életművének témájában.  Emellett filmvetítések és hozzájuk kapcsolódó beszélgetések, hetente tartott filmklub, kerekasztal-beszélgetések, irodalmi estek, színielőadások, kiállítások és koncertek szerepelnek programjai között.

Adományával a magyar jezsuiták intellektuális missziójának megvalósulását és ez által az ignáci lelkiség minél több emberhez való eljuttatását támogatja.

Kérjük, felajánlásával támogassa a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia küldetésének megvalósulását!

Támogatni szeretném:

1.500 Ft

Egy fő egy rendezvényre számított fűtési hozzájárulása.

3.500 Ft

Egy tanulmánykötet egy példányának előállítása.

5.000 Ft

Egy fő napi étkezése egy konferenciánkon.

10.000 Ft

Egy rendezvény egy órányi szervezési és technikai költsége.

20.000 Ft

Egy film jogdíja egy filmklubra.

Egyéb összeg

Minden adományt hálásan köszönünk!