ÖSSZEKÖLTÖZÜNK!

A Párbeszéd Háza honlapja 2024. júniustól megszűnik, tartalma átköltözik a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia honlapjára!

A költözés oka, hogy 2022. szeptemberétől a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia fogja össze és koordinálja a saját kezdeményezésű, illetve a jezsuita rendtagok és a hozzájuk kapcsolódó egyes intellektuális apostoli művek által szervezett programokat a Párbeszéd Házában. Ez az összeolvadás a tartalmakon, programokon és a működésen kívül a külső megjelenésben, az arculatban, a heti hírlevélben, a Facebook oldalon és a honlapon is megvalósul.

Ennek megfelelően a parbeszedhaza.hu weboldal jelenlegi formájában megszűnik. A Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia és a Párbeszéd Háza helyszín valamennyi híre, programismertetője és hasznos információja 2024. júniusától itt, egy helyen, a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia letisztult, korszerű és felhasználóbarát honlapján lesz elérhető.

Az FFJA honlap kibővített tartalommal és új funkciókkal gazdagodik majd. Az oldalon jól áttekinthető menürendszer, szabadszavas kereső, tematikus címkék, megújult fotó- és videógaléria, kereshető archívum, korszerű, egyszerűen használható hírlevél-feliratkozási és adományozási felületek várják látogatóinkat. A honlapot működtető új szoftver gyorsabb böngészést tesz majd lehetővé, emellett az oldal asztali számítógépen és bármilyen mobil eszközön is optimálisan jelenik majd meg, és könnyen kezelhető lesz.

A Párbeszéd Háza mint helyszín zavartalanul működik tovább, helyet adva a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia, valamint más jezsuita és a bérlői programoknak is. Kérdéseit, észrevételeit örömmel várjuk az ffja@jezsuita.hu email címen.

A jövőben is nagy szeretettel várjuk itt a honlapon és személyesen is!